suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Honkajoen kunta

Nuorisoyhdistysten ja nuorisoryhmien tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Honkajoki
  • Julkinen palvelu

Honkajoen kunnan sivistyslautakunta myöntää avustuksia paikallisille nuorisoyhdistyksille ja nuorten vapaille toimintaryhmille, paikallisille urheiluseuroille sekä kulttuurin alalla toimiville paikallisille yhteisöille.

Avustusta myönnettäessä kiinnitetään huomiota hakijan toiminnan laajuuteen, suunnitelmallisuuteen ja soveltuvuuteen haettavaan tukeen. Lisäksi huomioidaan hakijan oma varainhankinta ja verkostoituminen. Hakemuksessa tulee ilmoittaa myös muut saadut tuet ja avustukset.

Sivistystoimi julistaa avustukset haettavaksi vuosittain keväällä ja ilmoittaa siitä kuntatiedotteessa ja kunnan kotisivuilla.

Toimi näin

Avustukset on haettava erillisellä hakulomakkeella. Hakijan tulee osoittaa hyväksyttävä taloussuunnitelma tuen käytöstä. Hakijan tulee myös ilmoittaa muut saadut avustukset ja tukimuodot. Avustushakemukseen tulee liittää edellisen vuoden vuosikertomus, tilinpäätös ja selvitys toiminnan tarkastamisesta sekä seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Hakemus tulee toimittaa sivistystoimistoon määräaikaan mennessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustukset myönnetään vain rekisteröidyille yhdistyksille. Avustuksen hakijalle voidaan myöntää avustus vain yhdestä apurahalähteestä.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorten omat ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta. Avustuksia voidaan myöntää toimintaan tai esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.

Perustiedot

Palvelusta vastaaHonkajoen kunta
Palvelun toteuttaaHonkajoen kunta
Alue Honkajoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Honkajoen kunta
Päivitetty: 10.1.2020