suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Nuorisotilat

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Tuusniemen kunta
Alue: Tuusniemi
Palvelun kieli: suomi

Nuorisotalo Päätalo tarjoaa Tuusniemellä nuorille monipuolista tekemistä läpi vuoden lähinnä yläkoululaisille ja lukiolaisille. Alakoululaiset saavat viettää aikaa Päätalolla satunnaisesti. Päätalolla on aina aikuinen valvomassa, joten tila tarjoaa turvalliset puitteet erilaisiin aktiviteetteihin. Tilassa on tarjolla erilaisia pelivaihtoehtoja aina biljardista pelikonsoleihin, lukuvaihtoehtoja ja etenkin tilaa viettää aikaa kavereiden kanssa. Perjantaisin on usein jotain erilaista ohjelmaa, kuten iltakahviloita, elokuvailtoja tai diskoja.

Tuusniemen kunnan nuorisotyöhön kuuluu olennaisesti yhteistyö paikkakunnan järjestöjen ja seurakunnan kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat muun muassa 4H-yhdistys ja ev.lut. seurakunnan nuorisotyö.


Toimi näin

Nuorisotilan Facebook -sivut päivittyvät aktiivisesti ja tarjoavat ajankohtaista tietoa tempauksista ja nuorten toiminnasta.


Tausta ja lainsäädäntö

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Kunnan monissa muissakin toimitiloissa, kuten kirjastoissa, on erityisesti nuorille tarkoitettua toimintaa ja palveluja.

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa ohjatusti kunnan nuorisotiloissa. Tilat on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Nuoria kohdataan myös monitoimitiloissa, liikunta- ja kulttuuripalveluissa ja internetissä.


Palvelun toteuttaa: 
Tuusniemen kunta