suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kokkolan kaupunki

Nuorisotilat

  • Palvelu
  • Kokkola
  • Julkinen palvelu

Kokkolassa sijaitsee useita nuorisotiloja, joissa nuoret voivat viettää vapaa-aikaansa tapaamalla kavereita, pelailemalla erilaisia pelejä tai osallistumalla ohjattuun toimintaan. Monipuoliset tilat takaavat niin rauhallisen illanvieton kuin energiset salivuorot. Nuorisopalvelut järjestävät erilaista toimintaa sekä tapahtumia yhdessä järjestöjen kanssa. Ajankohtaisista tapahtumista saa tietoa nuorisotilojen omilta sosiaalisen median kanavilta.

Toimi näin

Nuoret ovat tervetulleita paikanpäälle aukioloaikojen mukaisesti. Nuorisotilojen varaukset nuorisosihteerin kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorisotilat ovat pääsääntöisesti alle 18-vuotiaiden käytettävissä. Yli 18-vuotiaiden nuorisotilavuoroja järjestää pääsääntöisesti nuorisokeskus Vinge.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Kunnan monissa muissakin toimitiloissa, kuten kirjastoissa, on erityisesti nuorille tarkoitettua toimintaa ja palveluja.

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa ohjatusti kunnan nuorisotiloissa. Tilat on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Nuoria kohdataan myös monitoimitiloissa, liikunta- ja kulttuuripalveluissa ja internetissä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKokkolan kaupunki
Palvelusta vastaaKokkolan kaupunki
Alue Kokkola
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Kokkolan kaupunki
Päivitetty: 17.5.2019