suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Seinäjoen kaupunki

Nuorisotilat ja -toiminta

  • Palvelu
  • Seinäjoki
  • Julkinen palvelu

Seinäjoen kaupungin nuorisopalveluilla on monelaisia tiloja ja järjestettyä toimintaa nuorille eri puolilla Seinäjokea.

Seinäjoen keskustassa sijaitseva nuorisokeskus tarjoaa tiloja ryhmille vauvasta vaariin. Tiloja vuokrataan järjestöjen, yhteisöjen, yritysten ja yksityishenkilöiden käyttöön.

Nuorisotilojen lisäksi nuorisopalvelut tarjoavat toimintaa Honkakylän kerhotiloissa, nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamispaikka JOJOssa sekä Liikenne- ja fiilispuistossa, joka on auki toukokuusta elokuun alkuun.

Nuorisopalveluilla on kaksi leirikeskuksta, joita voi vuokrata niin yksityiset kuin yhdistyksetkin. Kuorasjärven rannalla sijaitsevassa Kesäsiirtolassa järjestetään lasten ja nuorten leirejä kesä- ja heinäkuussa. Kessula on varattavissa myös yksityisille ja yhdistyksille toukokuussa sekä elo- ja syyskuussa. Isosaaren leirikeskus sijaitsee Seinäjoen rannalla ja on vuokrattavissa koko kesäkauden toukokuun alusta syyskuun loppuun saakka.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Kunnan monissa muissakin toimitiloissa, kuten kirjastoissa, on erityisesti nuorille tarkoitettua toimintaa ja palveluja.

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa ohjatusti kunnan nuorisotiloissa. Tilat on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Nuoria kohdataan myös monitoimitiloissa, liikunta- ja kulttuuripalveluissa ja internetissä.

Perustiedot

Palvelusta vastaaSeinäjoen kaupunki
Palvelun toteuttaaSeinäjoen kaupunki
Alue Seinäjoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Seinäjoen kaupunki
Päivitetty: 29.8.2019