suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kalajoen kaupunki

Nuorisotilat Alex ja Rehis

  • Palvelu
  • Kalajoki
  • Julkinen palvelu

Nuorisotalo Alexilla ja Nuoppari Rehiksellä on nuorten avoimet ovet syyskuun alusta toukokuun loppuun. Nuorisotalot ovat päihteettömiä nuorten kokoontumispaikkoja. Nuorisotaloilla voi pelailla biljardia, pingistä, pleikkaria, ym. Avointen ovien aikaan nuoppareilla voi lueskella lehtiä, katsella tv:tä, kuunnella musiikkia ja hengailla kavereiden kanssa.

Nuorisotalo Alex tarjoaa 16-28-vuotiaille Olkkari-toimintaa. Olkkariin ovat tervetulleita kaikki joilla on haussa opiskelu- tai työpaikka ja päiviin kaipaa tekemistä ja sisältöä. Olkkarissa työntekijöinä ovat nuorisotyön ammattilaiset.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Kunnan monissa muissakin toimitiloissa, kuten kirjastoissa, on erityisesti nuorille tarkoitettua toimintaa ja palveluja.

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa ohjatusti kunnan nuorisotiloissa. Tilat on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Nuoria kohdataan myös monitoimitiloissa, liikunta- ja kulttuuripalveluissa ja internetissä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKalajoen kaupunki
Palvelusta vastaaKalajoen kaupunki
Alue Kalajoki
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Kalajoen kaupunki
Päivitetty: 1.6.2020