suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mikkelin kaupunki

Nuorisopalveluiden avustukset

  • Palvelu
  • Mikkeli
  • Julkinen palvelu

Mikkelin kaupungin nuorisopalveluiden avustusten tarkoitus on tukea monipuolista nuorisotoimintaa, mahdollistaa harrastustoimintaa ja edistää eri toimijoiden yhteistyötä. Avustustoiminta on aina kohdennettua ja harkinnanvaraista. Avustuksia myönnettäessä kiinnitetään huomiota avustuksen tarpeeseen, hakijan toiminnan laatuun ja laajuuteen, toiminnan vaikutukseen paikkakunnan nuorisotoiminnassa sekä ...

Toimi näin

Nuorten ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta.

  1. Avaa haluamasi hakemuslomake verkkoasiointilinkistä.
  2. Tunnistaudu palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
  3. Täytä lomake ja lisää liitteet.
  4. Tarkista ja lähetä hakemus.
  5. Saat hakemuksesi päätöksen sähköpostitse.

Mikäli joudut jättämään hakemuksen täyttämisen kesken, muista tallentaa se. Pääset jatkamaan hakemuksen tekemistä kirjautumalla palveluun uudestaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustusta hakevan yhdistyksen tulee olla toiminut vähintään yhden edeltävän toimintakauden ajan, ja sillä tulee olla toiminnastaan toimintakertomus, tilinpäätös ja toimintasuunnitelma. Avustettavan toiminnan tulee kohdistua pääosin mikkeliläisiin lapsiin tai nuoriin. Hakijayhdistyksen jäsenmäärästä vähintään 2/3 tulee olla alle 29-vuotiaita.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorten omat ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta. Avustuksia voidaan myöntää ryhmän toimintaan tai esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.

Palvelun toteuttaa

Mikkelin kaupunki

Palvelusta vastaa

Mikkelin kaupunki
Tekstistä vastaa: Mikkelin kaupunki
Päivitetty: 16.2.2024