suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Invalidiliitto ry

Neuvonta

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Neuvontapalvelumme on tarkoitettu fyysisesti vammaisille henkilöille, heidän läheisilleen sekä ammattihenkilöstölle.

Neuvomme erityisesti vammaispalveluihin, esteettömyyteen, saavutettavuuteen sekä fyysisesti vammaisten henkilöiden oikeusturvaan ja yhdenvertaisuuden toteutumiseen liittyvissä asioissa. Neuvontapalvelumme periaatteisiin kuuluu, että emme hoida asiakkaan vastuulle kuuluvia asioita, ...

Toimi näin

Vastaamme kysymyksiin puhelimessa tiistaisin ja torstaisin klo 13–17 numerossa 0200 1234 ja sähköpostitse osoitteessa neuvot@invalidiliitto.fi.

Kenelle ja millä ehdoin

Neuvomme puhelimitse tiistaisin ja torstaisin. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse, jolloin asiantuntijamme vastaavat samaan sähköpostiosoitteeseen, josta kysymys on lähetetty.

Neuvontapalvelun ulkopuolelle rajatut aiheet ovat oikeudelliset asiat, joilla ei ole välitöntä kosketuspintaa vammaisuuteen kuten avioerot, testamentit, perunkirjoitukset ja rajariidat. Nämä eivät kuulu neuvontamme piiriin. Tällaisissa asioissa neuvomme olemaan yhteydessä yleisiin oikeusaputoimistoihin tai yksityisiin asianajajiin. Emme laadi asiakkaidemme puolesta hakemuksia tai muutoksenhakukirjelmiä. Emme myöskään tee kotikäyntejä eikä meillä ole asiakasvastaanottoa Invalidiliiton keskustoimistossa.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Invalidiliitto ry

Palvelusta vastaa

Invalidiliitto ry
Tekstistä vastaa: Invalidiliitto ry
Päivitetty: 13.11.2023