suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Neurologian poliklinikka

  • Palvelu
  • 9 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Hoidamme ja tutkimme potilaita, joilla on keskushermoston, ääreishermoston ja lihaksiston oireita sekä sairauksia. Näistä yleisempiä ovat:

Epilepsia

MS-tauti

Päänsäryt

Parkinsonin tauti

Eri syistä johtuvat huimaukset

Aivoverenkiertohäiriöt

Muistiongelmat

Lihassairaudet

Hoitosi suunnitteluun osallistuvat lääkärit ja hoitajat. Teemme myös moniammatillista yhteistyötä fysio- ja toimintaterapeutti ...

Toimi näin

Neurologian poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka, jonne tarvitaan aina lähete kiireetöntä hoitoa varten. Lähetteen voit saada perusterveydenhuollosta, työterveyshuollosta tai yksityislääkäriltä. Akuuteissa tilanteissa olethan aina yhteydessä päivystysapuun.

Ajanvarauskirjeen mukana saat ohjeet, miten valmistautua sinulle mahdollisesti tehtäviin tutkimuksiin. Mahdollisuus myös hoitajan pitämiin etävastaanottoihin. Ilmoitathan etukäteen mahdollisen tulkin tai apuvälineen tarpeesta poliklinikalle ennen vastaanottoasi hyvissä ajoin. Pyrimme huomioimaan erityistarpeet etukäteen, jotta vastaanottokäyntisi sujuisi sinulle mieluisasti.

Neurologisia potilaita hoidetaan myös keskussairaalassa vuodeosastolla K6, josta voit siirtyä jatkohoitoon neurologian poliklinikan asiakkaaksi. ​

Kenelle ja millä ehdoin

Ethän saavu poliklinikalle ilman ajanvarausta. Tällä varmistamme, että jokainen saa tarvitsemansa hoidon ajallaan. Olethan aina yhteydessä etukäteen puhelimitse.

Palvelun toteuttaa

Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Päivitetty: 12.10.2023