suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Otavia

Nettiperuskoulu aikuisille

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Nettiperuskoulussa voit opiskella aikuisten perusopetuksen oppimäärän verkko-opintoina. Nettiperuskoulussa opiskelet Otavian kehittämässä Muikku-oppimisympäristössä, josta löydät mm. sähköiset oppimateriaalit ja ohjeet. Kurssit suoritetaan tekemällä oppimistehtäviä ja kirjoittamalla oppimispäiväkirjaa.

Henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman avulla kurssit ja opintojen etenemistahti määritellään si ...

Toimi näin

Nettiperuskouluun voit hakea ympäri vuoden ja opinnot on mahdollista aloittaa milloin tahansa. Hae Nettiperuskouluun sähköisellä hakulomakkeella.

Sähköisen hakulomakkeen lisäksi toimita todistukset aiemmista opinnoistasi. Liitä jäljennökset aiempien opintojen todistuksista sähköiseen hakulomakkeeseen tai postita ne Nettiperuskoululle Otavaan, Mikkeliin. Todistusjäljennöksiä tarvitaan myös mahdollisia hyväksilukuja varten.

Kenelle ja millä ehdoin

Nettiperuskoulu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille opiskelijoille, joilta puuttuu perusopetuksen päättötodistus. Nettiperuskouluun voidaan kuitenkin hyväksyä rehtorin erillisellä päätöksellä alle 18-vuotias nuori, mikäli oppivelvollisuusikä on sivuutettu ja opiskelijaksi hyväksymiselle on riittävät perusteet.

Nettiperuskoulussa kirjoilla oleminen edellyttää, että opinnot etenevät tasaiseen tahtiin. Opintoihin voit käyttää aikaa enintään kaksi vuotta, joskin opinnot on mahdollista tehdä myös lyhyemmässä ajassa.

Palvelun toteuttaa

Mikkelin kaupunki, Mikkelin kaupungin liikelaitos Otavia

Muut vastuuorganisaatiot

Mikkelin kaupunki

Palvelusta vastaa

Mikkelin kaupungin liikelaitos Otavia
Tekstistä vastaa: Otavia
Päivitetty: 22.4.2020