suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Myy osaamisesi työnantajille -verkkovalmennus

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Luonnon- ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry
Alue: valtakunnallinen
Palvelun kieli: suomi

Valmennus sopii Tunnista ja sanoita osaamisesi sekä 5 näkökulmaa piilotyönhakuun -valmennusten osallistujille tai muuten aihepiiriä läpikäyneille. Valmennuksen aikana oivallat, missä osaamistasi tarvitaan, opit kertomaan osaamisestasi myyvästi ja löydät oman tapasi lähestyä työnantajia. Valmennus rakentuu verkkoalustalla olevista pohjamateriaaleista ja tehtävistä sekä ryhmän ja valmentajan kanssa käytävistä keskusteluista.

Verkkovalmennus sisältää viisi opiskelupäivää. Uudet aineistot ilmestyvät käyttöösi kahden viikon aikana seuraavasti:

ma 4.11.

ke 6.11.

pe 8.11.

ma 11.11.

ke 13.11.

Saat tiedon uuden opiskelupäivän avautumisesta sähköpostiisi ja voit itse päättää, mihin aikaan kunakin päivänä käyt aineistot läpi.

Valmennukseen voit osallistua sinulle sopivaan aikaan missä haluat. Tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Valmennuksen on tuottanut yhteistyössä kuusi akavalaista liittoa.

Aktiivimallikelpoisuus: Valmennuksen suorittaminen kokonaisuudessaan kerryttää aktivisuusehtoon tarvittavan viiden päivän kokonaisuuden. Kesken jäänyt tai osittain suoritettu valmennus ei kerrytä aktiivisuusehtoa. Loimu antaa aktiivisuutta kerryttävien valmennusten suorittamisesta todistuksen ja se tulee itse toimittaa etuuden maksajalle eli työttömyyskassa Erityiskoulutettujen työttömyyskassalle tai Kelalle.

Huomioithan, että valmennus hyväksytään aktiivimalliin kuuluvaksi niille, joiden aktiivisuusehdon täyttämiseen liittyvä 65 päivän seurantajakso on alkanut 1.4.2019 jälkeen.


Toimi näin

Ilmoittautuminen tapahtuu Loimun tapahtumakalenterin kautta.


Kenelle ja millä ehdoin

Valmennusryhmiin ilmoittautumisessa etusijalla ovat työttömät työnhakijat.

Palvelu on maksuton.


Tausta ja lainsäädäntö

Tämän palvelun järjestäjä vahvistaa, että palvelu täyttää aktiivimallin edellytykset toiminnan sisällön, järjestäjän ja järjestämistavan osalta 1.4.2019 alkaen. Työttömyysetuuden maksaja, eli työttömyyskassasi tai Kela, ratkaisee aktiivisuusehdon täyttymisen.

Valtioneuvoston asetus työttömyysturvalain täytäntöönpanosta


Palvelun toteuttaa: 
Luonnon- ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry