suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Limingan kunta

Musiikin perusopetus

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Limingan seudun musiikkiopisto on vireä neljän kunnan alueella toimiva musiikkioppilaitos. Päätoimipiste sijaitsee Limingassa ja musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat sopimuskuntina Tyrnävän, Lumijoen sekä Siikalatvan kunnat. Oppilaitos tarjoaa korkeatasoista ja opetussuunnitelmaan perustuvaa taiteen perusopetusta musiikin laajan oppimäärän mukaisesti lähialueen kuntien lapsille ja nuorille. Inn ...

Toimi näin

Limingan seudun musiikkiopiston (Liminka, Lumijoki, Tyrnävä ja Siikalatva) pääsykokeisiin sekä muihin opintoihin ilmoittaudutaan vuosittain huhtikuussa lähettämällä sähköinen lomake.

Tausta ja lainsäädäntö

Taiteen perusopetus on tarkoitettu ensisijaisesti lapsille ja nuorille. Se on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää opetusta, jota järjestetään taideoppilaitoksissa sekä kansalaisopistoissa.

Taiteen perusopetuksessa opiskelija saa valmiuksia ilmaista itseään taiteen keinoin. Hän voi halutessaan hakeutua taiteenalan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Opetusta voivat järjestää kunnat, kuntayhtymät, yhdistykset, säätiöt ja valtion oppilaitokset. Opetus perustuu valtakunnalliseen yleisen ja laajan oppimäärän opetussuunnitelman perusteisiin.

Palvelun toteuttaa

Limingan kunta

Muut vastuuorganisaatiot

Lumijoen kunta, Tyrnävän kunta, Siikalatvan kunta

Palvelusta vastaa

Limingan kunta
Tekstistä vastaa: Limingan kunta
Päivitetty: 10.8.2022