suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto

Muistineuvonta

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Jos olet huolestunut oman muistisi tai omaisesi muistin heikentymisestä, voit ottaa yhteyden muistineuvontaan.

Muistin heikentyminen on yleistä ikääntyneillä. Muisti on herkkä, ja stressi, masennus, lääkkeiden sivuvaikutukset ja elämäntilanteen muutokset saattavat aiheuttaa muistihäiriöitä. Häiriöt voivat johtua myös muista sairauksista. Kartoituksessa käymme yhdessä läpi nämä asiat ja teemme myös muistitestejä.

Muistineuvojat varaavat sinulle ajan geriatrillemme, jolla on vastaanotto maanantaisin ja torstaisin. Selvitämme lääkärin kanssa muistiin liittyviä sairauksia ja saat diagnoosin. Muistineuvojat tekevät muistitestin ja saat lähetteen verikokeisiin, jotka tarvitaan diagnoosia varten.

Poliklinikkamme sijaitsee Pietarsaaren Tornitalossa Raatihuoneenkadulla 20 ja Pietarsaarentiellä 24 B Uudessakaarlepyyssä.

Toimi näin

Voit ottaa yhteyden muistineuvojiin, jos olet yli 65-vuotias, mutta myös nuoremmat henkilöt voivat ottaa yhteyden, jos huoli on kova. Kun otat yhteyden muistineuvojiin, sovitte yhdessä kartoituskäynnistä. Käynti järjestetään kotonasi tai vastaanotolla.

Kenelle ja millä ehdoin

Et tarvitse lähetettä.

Palvelu on maksullinen.

Laskutamme voimassa olevan taksan mukaisen maksun eräistä käynneistäsi muistineuvojan luona. Lääkärikäynnit ovat maksullisia. Kaikkai maksut laskutetaan jälkikäteen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Palvelusta vastaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Alue Luoto, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy
Palvelun kieletruotsi, suomi
Tekstistä vastaa: Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Päivitetty: 30.7.2020