suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Varsinais-Suomen Muistiyhdistys ry

Muistiklubi-ryhmä muistisairaille henkilöille

  • Palvelu
  • Rauma
  • Yksityinen palvelu

Muistiklubin toiminta tukee kotona asuvan muistisairaan henkilön toimintakykyä ja tarjoaa vertaistukea. Ryhmän aluksi kahvitellaan, vaihdetaan kuulumiset ja käydään läpi päivän ajankohtaisia aiheita. Aivoja aktivoidaan erilaisten pelien, tehtävien ja kädentaidollisen tekemisen avulla.

Ryhmä kokoontuu Raumalla perjantaisin klo 13-14.30 Rauman Invalidit ry:n tiloissa, os. Aittakarinkatu 1.

Ryhmä on tarkoitettu muistisairaille henkilöille, joilla on edellytyksiä ja kyky osallistua ryhmämuotoiseen toimintaan. Ryhmää ohjaa ammattilainen, mutta ryhmä ei tarjoa varsinaisia hoidollisia palveluita. Tarkoituksena on, että ryhmäläiset sitoutuvat toimintaan koko kaudeksi (10 krt), tällä varmistamme ryhmän kiinteyden ja mahdollisuuden vertaisuuteen. Ryhmään osallistuminen edellyttää siis ilmoittautumista.

Toimi näin

Lisätietokyselyt ja ilmoittautumiset ryhmää ohjaavalle muistiohjaajalle.

Kenelle ja millä ehdoin

Ryhmä on tarkoitettu muistisairaille henkilöille, joilla on edellytyksiä ja kyky osallistua ryhmämuotoiseen toimintaan. Ryhmää ohjaa ammattilainen, mutta ryhmä ei tarjoa varsinaisia hoidollisia palveluita.

Tarkoituksena on, että ryhmäläiset sitoutuvat toimintaan koko kaudeksi (10 krt), tällä varmistamme ryhmän kiinteyden ja mahdollisuuden vertaisuuteen.

Palvelu on maksuton.

Varsinainen toiminta on maksutonta. Ryhmäläisiltä kerätään kuitenkin ryhmän alussa 20 euron kahvimaksu, joka kattaa kaikki 10 ryhmäkertaa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaVarsinais-Suomen Muistiyhdistys ry
Palvelusta vastaaVarsinais-Suomen Muistiyhdistys ry
Alue Rauma
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Varsinais-Suomen Muistiyhdistys ry
Päivitetty: 17.6.2021