suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piiri ry

MLL:n Satakunnan piirin Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta

  • Palvelu
  • 17 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan tavoitteena on edistää maahanmuuttajanaisten kotoutumista ja kielenoppimista etsimällä suomea puhuvia naisia ystäviksi maahanmuuttajanaisille. Vastaavaa toimintaa on tarjolla myös muissa MLL:n piireissä ympäri Suomen. Äitiys ei ole toimintaan osalliseksi pääsemisen kriteeri, vaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki naiset! Jokaiselle maahanmuuttajanaiselle pyritään löytämään ystäväksi suomea puhuva nainen, joka asuu lähistöllä ja jonka kanssa maahanmuuttajanaisella on yhteisiä harrastuksia tai kiinnostuksen kohteita tai vaikka samanlainen elämäntilanne. Tähän vapaaehtoistoimintaan voi halutessaan ottaa omat lapset mukaan, sillä tarkoituksena on tavata maahanmuuttajanaista arkisissa ympyröissä kuten leikkipuistossa, yhteisellä kävelylenkillä tai kauppareissulla tai vaikka jomman kumman kotona.

MLL:n Satakunnan piiri tarjoaa toimintaan mukaan lähteville perehdytyskoulutuksen, yhteisiä tapaamisia, säännöllistä jatkokoulutusta sekä neuvontaa ja ohjausta. Koulutus ei vielä velvoita osallistumaan toimintaan. Jokainen ystävyyssuhde aloitetaan tapaamisella, jossa on läsnä maahanmuuttajanainen, vapaaehtoinen sekä MLL:n koordinaattori.

Toimi näin

Tiedot tulevista koulutuksista vapaaehtoisiksi haluaville löytyvät verkkosivuiltamme. Ystävää etsivät voivat täyttää verkkosivuillamme lomakkeen tai ottaa suoraan yhteyttä toiminnan koordinaattoriin.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelusta vastaaMannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piiri ry
Palvelun toteuttaaMannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piiri ry
Alue Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Pori, Rauma, Säkylä, Siikainen, Ulvila
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piiri ry
Päivitetty: 19.9.2019