suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry

MLL:n lastenhoitoapu

  • Palvelu
  • 19 kuntaa
  • Julkinen palvelu

MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoidon tarpeeseen esimerkiksi kun vakituinen hoitaja sairastuu, vanhemmat ovat työmatkalla, vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä.

Toimi näin

Lastenhoitotilauksen voi tehdä joko puhelimitse tai nettipalvelun - lastenhoidon välitysjärjestelmän- kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

MLL välittää hoitajia niihin kuntiin, jotka myöntävät avustusta MLL:n lastenhoitajatoimintaan. Voit tilata MLL Hämeen piiri alueella hoitajan, kun asut jossakin seuraavista kunnista:

Akaa, Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Riihimäki, Ruovesi, Tampere, Valkeakoski, Virrat ja Ylöjärvi.

Palvelu on maksullinen.

Hoitajalle maksetaan palkkaa 9 euroa/tunnilta (pyhäpäivinä 18 e/tunti). Yhdellä hoitajalla voi olla hoidettavana enintään neljä (4) lasta. Perhe tilaa itse palvelun, toimii hoitajan työnantajana ja vastaa työnantajavelvoitteista. Hoitajavälityksen työntekijät ja Hämeen piirin koordinaattori neuvovat asiakasperheitä tarvittaessa työnantajavelvoitteista.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaMannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry
Palvelusta vastaaMannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry
Alue Akaa, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Hattula, Hausjärvi, Kangasala, Lempäälä, Loppi, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Pirkkala, Riihimäki, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry
Päivitetty: 23.3.2020