suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lapin TE-toimisto

Minustako yrittäjä? -infotilaisuus

  • Palvelu
  • 21 kuntaa
  • Julkinen palvelu
Alue Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio
Palvelun kielet suomi, englanti

Minustako yrittäjä? Aloittavan yrityksen infotilaisuudessa saat kattavat perustiedot yritystoiminnasta sekä apua oman liikeideasi kehittämiseen.

Infotilaisuudesta saamasi tiedon avulla voit arvioida realistisesti liikeideaasi ja omaa potentiaaliasi yrittäjänä. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Yrityksen perustamisen teemapäivillä (2 pv), perehdytään yrittäjyyteen ja sen edellytyksiin, omiin yrittäjävalmiuksiin ja niiden kehittämiseen. Teemapäivät antavat sinulle kokonaisnäkemyksen yrittäjäksi ryhtymisestä, siinä vaadittavista valmiuksista, taidoista, tiedoista ja välineistä yritystoiminnan suunnitteluun.

Yrityksen perustamisen teemapäivät toteutetaan lähi- ja verkko-opiskeluna sekä ilta-/päiväopiskeluna. Verkko-opiskeluun esim. kotikoneelta tarvitset nettiyhteydet, mikrofonin, kaiuttimen sekä Skype-ohjelman, joka on ladattavissa ilmaiseksi verkossa. Mikäli haluat kuvayhteyden, tietokoneeseen tarvitset lisäksi webkameran.

Lisäksi seuduilla järjestetään räätälöidysti infotilaisuuksia yrittäjyydestä eri yrityspalveluorganisaatioiden toimesta itse tuotettuna tai muun asiantuntijan toimesta hankittuna. Muita seudun Minustako yrittäjä? -infotilaisuuksia järjestetään lähinnä lähiopiskeluna erikseen ilmoitetuissa tiloissa ja iltaisin, yleensä virka-ajan jälkeen. Palvelun tuottaja on pääsääntöisesti jokin yrityspalvelun organisaatio tai erikseen informoitu ja sovittu muu palvelun asiantuntija.


Toimi näin

Yrityksen perustamisen teemapäivistä (2 pv) ajankohtainen palvelutarjonta löytyy Lapin TE-palvelujen kotisivuilta, jossa voit myös ilmoittautua mukaan täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomakkeen Lapin TE-toimistoon. Tämän jälkeen saat erillisen kutsun ko. teemapäiviin vielä palveluntuottajalta.

Muihin yrittäjyyden infotilaisuuksiin pääset mukaan tilaisuuksien markkinoinnin yhteydessä ilmoitettavien toimintaohjeiden mukaisesti.


Kenelle ja millä ehdoin

Suunnattu yritystoiminnasta kiinnostuneille tai sitä suunnitteleville sekä yritystoiminnan vasta aloittaneille. Yrittäjävalmennuksiin osallistumiseen ei vaadita TE-toimiston asiakkuutta. Ulkomaalaistaustaisten osalta edellytyksenä on Suomessa voimassa oleva oleskelulupa.

Palvelu on maksuton.

Pääasiallisesti maksuton.


Palvelun toteuttaa: Yrityksen perustajan teemapäivät: Lapin Ammattiopisto Muista Lapin alueen seuduilla järjestettävien tilaisuuksien tuottajista informoidaan erikseen (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)