suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pellon kunta

Mielenterveyskuntoutujien palveluohjaus

  • Palvelu
  • Pello
  • Julkinen palvelu

Kunta tarjoaa mielenterveyskuntoutujille ja heidän läheisilleen neuvontaa terveys- ja sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa. Neuvontaa tarjoaa kunnan sosiaalitoimi ja mielenterveyskeskus. Nämä toimijat kertovat, mitä palveluita on tarjolla, miten niihin hakeudutaan ja mitä niiden käyttö edellyttää. He opastavat myös muiden kuin kunnan tuottamien mielenterveyspalveluiden pariin.

Toimi näin

Mielenterveyskuntoutujille palveluohjausta tarjoaa kunnan sosiaalitoimi ja mielenterveyskeskus. Mielenterveyskuntoutujat ja heidän läheisensä voivat saada palveluohjausta esimerkiksi puhelimitse tai asioimalla palvelupisteessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Mielenterveyskuntoutujille ja heidän läheisilleen tarjotaan ohjausta ja neuvontaa terveys- ja sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa. Neuvojat kertovat, mitä palveluita on tarjolla, miten niihin hakeudutaan ja mitä niiden käyttö edellyttää. He opastavat kaikkien mielenterveyspalveluita tarjoavien tahojen pariin.

Mielenterveyskuntoutujat ja heidän läheisensä voivat saada neuvontaa esimerkiksi puhelimitse tai asioimalla palvelupisteessä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPellon kunta
Palvelusta vastaaPellon kunta
Alue Pello
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Pellon kunta
Päivitetty: 1.11.2019