suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raahen kaupunki

Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien päivätoiminta

  • Palvelu
  • Raahe
  • Julkinen palvelu

Raahen kaupunki järjestää mielenterveys- ja päihdekuntoutujille päivätoimintaa Vihannissa ja Alpuassa. Vihannin päivätoimintakeskus Kaveritupa on matalan kynnyksen kohtaamis- ja avunhakemispaikka. Kaveritupa aktivoi ja osallistaa sekä mahdollistaa sosiaalisen verkoston kasvattamisen. Kaveritupa järjestää myös kuntouttavan työtoiminnan paikkoja. Alpuan olohuoneessa järjestetään päivätoimintaa kerran kuukaudessa. Alpuan olohuoneessa ihmiset voivat tavata toisiaan, rupatella mukavia kahvikupin ääressä ja tutustua uusiin ihmisiin. Toiveiden mukaan paikalle kutsutaan myös vierailijoita.

Päivätoimintaan ovat kaikki tervetulleita juttelemaan tai osallistumaan toimintaan omien voimien ja mielenkiinnon mukaan. Toiminta tarjoaa vertaistukea ja tietoa sekä ennaltaehkäisee mielenterveys- ja päihdeongelmia. Toiminta on päihteetöntä.

Toimi näin

Tule mukaan osallistumalla toimintaan toimipisteissä Vihannissa ja Alpuassa. Voit ottaa myös yhteyttä päivätoimintakeskuksen ohjaajaan puhelimitse, sähköpostitse tai paikalla käyden.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRaahen kaupunki
Palvelusta vastaaRaahen kaupunki
Alue Raahe
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Raahen kaupunki
Päivitetty: 20.4.2020