suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Iisalmen kaupunki

Metsästysluvat kaupungin omistamalle alueelle

  • Lupa tai muu velvoite
  • Iisalmi
  • Julkinen palvelu

Lupia myydään vain Iisalmelaisille Katajamäen alueelle korkeintaan 10 kpl/vuorokausi. Lupien myynti aloitetaan 1.9. klo 08.00. Pienriistan metsästyslupia ei myydä muille kaupungin omistamille maa-alueille.

Lupia myydään metsästyslain ja -asetuksen sekä riistanhoitopiirien antamien rajoitusten mukaisesti vuosittain eri saaliseläinlajeille vahvistetuille metsästysajoille.

Toimi näin

Metsästyslupia voit ostaa syyskuun alusta alkaen Kaupungintalon i-pointista sen aukioloaikoina. Kun ostat lupaa, sinun tulee esittää metsästyskortti tai metsästyskortin numero. Metsästäjän on palautettava luvan myynnin yhteydessä annettu saalisilmoituslomake viimeistään heti metsästyskauden päätyttyä, kuitenkin ennen seuraavan luvan lunastamista kaupungintalon i-pointtiin. Saalisilmoituksen palauttaminen on edellytyksenä luvan saannille jatkossa. Saaliskiintiöt ovat saalisilmoituslomakkeessa esitettyjen mukaiset.

Kenelle ja millä ehdoin

Pienriistan metsästys on ollut kielletty vuosittain Katajamäen alueella hirven metsästystä varten viikon ajan linnustuksen päättymisestä lukien.

Palvelu on maksullinen.

Metsästyslupien hinnat löytyvät Iisalmen kaupungin palveluhinnastosta (tekninen toimiala).


Voimassaoloaika

Lupa on voimassa vain ko. vuorokausille, joille se on ostettu.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaIisalmen kaupunki
Palvelusta vastaaIisalmen kaupunki
Alue Iisalmi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Iisalmen kaupunki
Päivitetty: 22.4.2022