suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Suomen metsäkeskus

Metsäalan asiantuntijapalvelut

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Metsäkeskuksesta löydät parhaan asiantuntemuksen metsävaratietoon, metsää koskevaan lainsäädäntöön, metsäbiotalouteen, metsän- ja luonnonhoitoon ja metsänomistajuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Metsäkeskuksen asiantuntijapalvelut koostuvat henkilökohtaisesta asiantuntijapalvelusta, koulutuspalveluista, tietotuotteista ja sähköisistä palveluista metsävaratietoon, metsää koskevaan lainsäädäntöön, metsäbiotalouteen, metsän- ja luonnonhoitoon ja metsänomistajuuteen liittyen.

Metsäalan yrittäjä saa Metsäkeskuksesta esimerkiksi henkilökohtaista asiantuntija-apua yritystoimintansa kehittämiseen, yrityksen tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutuksia omalle henkilöstölle tai asiakkaille (esim. metsälakeihin ja niiden muutoksiin liittyvät koulutukset) sekä metsiin, metsien hyödyntämiseen ja metsänomistukseen liittyvää tietoa (esim. erilaiset tilastot, taulukot ja paikkatietoaineistot).

Metsäkeskuksen ylläpitämä Metsään.fi-palvelu on metsänomistajia ja metsäalan palveluntarjoajia yhdistävä sähköinen asiointipalvelu. Palveluun voi tutustua osoitteessa www.metsään.fi.

Toimi näin

Metsäalan asiantuntijapalveluista voit kysyä lisää Metsäkeskuksen asiakastuesta. Voit myös etsiä asiantuntijaa verkkopalvelumme yhteystietohausta.

Kenelle ja millä ehdoin

Metsäkeskus tarjoaa palveluitaan kaikille metsäalasta kiinnostuneille tai sillä toimiville.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSuomen metsäkeskus
Palvelusta vastaaSuomen metsäkeskus
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletruotsi, suomi, englanti
Tekstistä vastaa: Suomen metsäkeskus
Päivitetty: 24.6.2020