suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Salon kaupunki

Mentorointi- ja yrityskummipalvelut

  • Palvelu
  • Salo
  • Julkinen palvelu

Alue

Salo
Palvelun kieli: suomi

Tarvitsetko kokenutta kumppania ja sparraajaa yritystoimintasi tueksi? Hyödynnä mentoreita ja yrityskummeja yrityksesi kehittämisessä.

Mentorit ja yrityskummit ovat kokeneita yritysjohtajia ja elinkeinoelämän asiantuntijoita, jotka

  • antavat aikaansa ja osaamistaan yrittäjän tai yrittäjäksi aikovan käyttöön, yleensä maksutta
  • tukevat, sparraavat, valmentavat, avaavat ovia ja esittävät ratkaisuja yrittäjän ongelmiin ulkopuolisin silmin
  • ovat luottamuksellinen keskustelukumppani yrityksesi ideoiden kehittämiseen.

Yritysmentorit tukevat ja täydentävät seudun yrityspalveluja.

Salon seudun yrityskummit ovat aktiivisesti mukana auttamassa salolaisia yrityksiä alkuun ja yli vaikeuksien. Haluaisitko itsellesi oman kummin? Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Yrityskummi on yrittäjän tai yrittäjäksi aikovan luottamuksellinen keskustelukumppani ideoiden kehittelyssä sekä yrityksissä tärkeiden ja toisinaan vaikeiden päätösten pohdinnassa. Hän on yrittäjän sparraaja, valmentaja, joka tarkastelee asioita ulkopuolelta. Yrityskummi tekee kysymyksiä, verkostoituu ja tarjoaa välineet ratkaisujen löytämiseen.

Yrityskummitoiminta on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista. Toimintaamme tukevat kunnat, järjestöt, seudulliset elinkeinoyhtiöt, yhdistykset ja yritykset.


Toimi näin

Ota yhteys Salon seudun kummien yhteyshenkilöön tai Yrityssaloon tai suoraan haluamaasi yrityskummiin. Linkki löytyy verkkosivu asiointikanavan kautta.


Kenelle ja millä ehdoin

Yrityskummitoiminta on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista. Toimintaamme tukevat kunnat, järjestöt, seudulliset elinkeinoyhtiöt, yhdistykset ja yritykset.

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
Salon kaupunki