suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Porvoon kaupunki

Matala kynnys mielenterveys- ja päihdepalvelu

  • Palvelu
  • Porvoo
  • Julkinen palvelu

Matala kynnys tarjoaa ohjausta, neuvontaa ja hoitoa mielenterveyteen ja päihteisiin liittyvissä kysymyksissä. Palvelut ovat 22 vuotta täyttäneille porvoolaisille, joita huolettaa oma tai läheisen psyykkinen hyvinvointi tai päihteiden käyttö. Palvelut ovat maksuttomia.

Tarjoamme apua lieviin ja keskivaikeisiin mielenterveyden ongelmiin. Olet tervetullut, kun koet masennusta, ahdistusta, paniikkihäiriötä, tai tarvitset apua vaikeassa elämäntilanteessa.

Saat tukea myös, kun olet huolissasi alkoholin, lääkkeiden tai muiden päihteiden liiallisesta tai haitallisesta käytöstä. Muut toiminnalliset riippuvuudet, kuten pelaaminen ja nettiriippuvuus kuuluvat hoitomme piiriin.

Tiimissä työskentelevät psykologi, kolme sairaanhoitajaa ja sosiaalityöntekijä. Teemme myös yhteistyötä mm. terveydenhuollon, sosiaalitoimen, lapsi- ja perhepalveluiden ja erikoissairaanhoidon kanssa.

Toimi näin

Tule Päihdeklinikalle avoimen vastaanoton aikana. Et tarvitse ajanvarausta. Voit myös soittaa mielenterveys- ja päihdepalveluiden neuvontanumeroon, jos tarvitset neuvoa oikeanlaisen avun löytämiseen.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPorvoon kaupunki
Palvelusta vastaaPorvoon kaupunki
Alue Porvoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Porvoon kaupunki
Päivitetty: 4.6.2021