suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Makunne Ravintolat, henkilöstöruokailupalvelut

  • Palvelu
  • 3 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Henkilöstöruokailun tavoitteena on edistää ruokailijan hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita, terveellisiä ja monipuolisia aterioita. Ravitsemussuositukset täyttävät ateriakokonaisuudet ovat suurelta osin sydänmerkkiaterioita, joissa rasvan laatu sekä suolan ja kuidun määrä täyttävät myös sydänliiton asettamat sydänmerkkikriteerit. Helpottamassa terveellisten valintojen tekemistä käytössämme on Syd ...

Toimi näin

Palvelun toteuttaa

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Palvelusta vastaa

Kymijoen Ravintopalvelut Oy
Tekstistä vastaa: Kymijoen Ravintopalvelut Oy
Päivitetty: 19.4.2023