Vastuuorganisaatio Kymijoen Ravintopalvelut Oy
Makunne Ravintolat, henkilöstöruokailupalvelut
- Palvelu
- 3 kuntaa
- Julkinen palvelu
Henkilöstöruokailun tavoitteena on edistää ruokailijan hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita, terveellisiä ja monipuolisia aterioita. Ravitsemussuositukset täyttävät ateriakokonaisuudet ovat suurelta osin sydänmerkkiaterioita, joissa rasvan laatu sekä suolan ja kuidun määrä täyttävät myös sydänliiton asettamat sydänmerkkikriteerit. Helpottamassa terveellisten valintojen tekemistä käytössämme on Syd ...
Toimi näin
Palvelun toteuttaa
Kymijoen Ravintopalvelut OyPalvelusta vastaa
Kymijoen Ravintopalvelut OyTekstistä vastaa: Kymijoen Ravintopalvelut Oy
Päivitetty: 19.4.2023