suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alue

Maaseutupalvelut (Maaseutuhallinnon Keuruun YTA)

  • Palvelu
  • 8 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Palvelemme Teitä maaseutuhallinnon paikallisissa viranomaistehtävissä, jotka liittyvät EU:n ja kansallisiin maataloustukiin, tukioikeuksiin, eläintenpitäjäksi rekisteröitymiseen, eläinten pitopaikkojen rekisteröintiin, riistaeläinvahinkoihin, hukkakauraan, maatilojen investointien rahoitukseen sekä maaseudun kehittämiseen.

Kehittämisasioissa voitte olla yhteydessä maaseutusihteeriimme (p. 040 648 7352 ), kun kyseessä on maatilan tai maaseudulla olevan yritystoiminnan aloittaminen, lopettaminen, kehittäminen, omistuksen vaihtaminen tai investoinnin rahoittaminen.

Laki maaseutuhallinnon järjestämisestä kunnissa (L 210/2010) velvoittaa jokaisen kunnan vastaamaan alueellaan maaseutuhallinnon järjestämisestä siten, että maaseutuhallinnon tehtävät tulevat hoidetuksi Euroopan unionin ja kansallisen lainsäädännön kannalta asianmukaisella tavalla. Lisäksi laki edellyttää, että kunnat muodostavat maaseutuhallinnon tehtävien hoitamiseksi sellaisen toiminnallisen kokonaisuuden, jonka alueella toimii vähintään 800 maatilaa ja tehtäviä hoitaa vähintään viisi viranhaltijaa. Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Multia, Mänttä-Vilppula, Petäjävesi, Ruovesi ja Virrat. YTA-alueen isäntäkuntana on Keuruu ja johtajana maaseutupäällikkö.

Toimi näin

Varmimmin tavoitat meidät ottamalla ensin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostin kautta ja sopimalla tapaamisajan.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Laki maaseutuhallinnon järjestämisestä kunnissa (30.3.2010/210)

Perustiedot

Palvelun toteuttaaMaaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alue
Palvelusta vastaaMaaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alue
Alue Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Mänttä-Vilppula, Multia, Petäjävesi, Ruovesi, Virrat
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alue
Päivitetty: 11.5.2020