suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto

Lilla Fridolf intervallihoito

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Lilla Fridolf on Pedersheimin palvelutalon 15-paikkainen intervalliosasto Pedersöressä.

Intervallijakson (vuorohoitojakson) ja kotona vietetyn ajan pituus määräytyvät kartoitetun hoitotarpeen mukaisesti.

Intervallijakson aikana käytössäsi on oma huone, johon kuuluu wc. Suihkussa käyntiä varten on yleinen suihkuhuone. Henkilöstö huolehtii vaatteidesi pesusta yksikössä.

Omaisesi ovat tervetulleita vierailulle milloin tahansa intervallijakson aikana. Arvostamme omaisten osallisuutta hoitoon.

Sinä olet keskipisteessä

Kuntouttavalla hoidolla haluamme tukea ja kannustaa sinua itsenäisyyteen päivittäisissä toiminnoissasi. Laadimme sinulle hoitosuunnitelman ja yksilöllisen harjoitusohjelman. Haluamme vahvistaa fyysisen ja sosiaalisen kuntoutuksen avulla kykyäsi asua pidempään omassa kodissa.

Nautit ateriat yhteisen pöydän ääressä muiden asukkaiden kanssa. Siellä myös luemme ääneen sanomalehtiä, keskustelemme ajankohtaisista aiheista, pelaamme pelejä ja vietämme laulutuokioita.

Kuntoutusohjaaja järjestää ohjattuja kuntoutustunteja Pedersheimin kuntosalissa sekä yksilöllistä kuntoutusta ja jumppahetkiä osastolla. Osallistut myös Pedersheimin yhteisiin aktiviteetteihin, joita me ja vierailijat järjestämme useita kertoja viikossa. Päivään kuuluu myös ulkoilua aina kun se on mahdollista.

Sen lisäksi, että intervallijakso tukee kotona asumista, se myös tarjoaa vaihtelua ja hengähdystaukoja arkeen omaishoitajalle, omaisille ja intervallijaksolaisille.

Toimi näin

Haet paikkaa Lilla Fridolfista täyttämällä hakulomake "Asumisen tai intervallihoidon hakemus". Hakemus lähetetään hoidon suunnitteluryhmälle. Saadessamme hakemuksesi laadimme kartoituksen hoidon ja huolenpidon kokonaistarpeestasi. Päätöksen perustana käytämme Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kriteerejä luotetettavan ja oikeudenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Laskutamme Lilla Fridolfin vuorohoidosta vuorokausimaksun.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Palvelusta vastaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Alue Luoto, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy
Palvelun kieletruotsi, suomi
Tekstistä vastaa: Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Päivitetty: 31.8.2020