suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Petäjäveden kunta

Liikuntatoiminnan tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Petäjävesi
  • Julkinen palvelu

Petäjäveden kunta myöntää vuosittain avustuksia vapaa-ajan toimintaan. Avustukset ovat julkisessa haussa yleensä huhti-toukkuun aikana. Hausta ilmoitetaan kunnan verkkosivuilla ja Petäjävesi-lehdessä. Päätökset avustuksista tekee hyvinvointilautakunta. Vuosiavustusten lisäksi on mahdollista hakea myös yhteistoiminta-avustusta, jota voi hakea pitkin vuotta. Yhteistoiminta-avustuspäätökset tekee vir ...

Toimi näin

Hyvinvointilautakunnan vuosiavustushaku on keväisin. Avustukset on kohdennettu järjestöille ja yhteisöille, jotka voivat hakea avustusta sähköisellä lomakkeella hakuajan aikana. Hakuajasta ilmoitetaan kunnan verkkosivuilla ja Petäjävesi-lehdessä.

Yhteistoiminta-avustuksia voi hakea vapaamuotoisella avustuksella pitkin vuotta. Hakemukset tulee toimittaa kunnan kirjaamoon.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustuksia voivat hakea järjestöt, yhdistykset, vapaat toimintaryhmät, yhteisöt ja yksittäiset kuntalaiset. Yrityksille avustuksia ei myönnetä.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen. Kunnan tulee muun muassa tukea paikallisia liikuntaseuroja.

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat tiedustella avustuksia toimintaansa sekä esimerkiksi liikuntatapahtumien järjestämiseen siltä kunnalta, jonka alueella ne toimivat.

Palvelun toteuttaa

Petäjäveden kunta

Palvelusta vastaa

Petäjäveden kunta
Tekstistä vastaa: Petäjäveden kunta
Päivitetty: 1.12.2023