suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Polvijärven kunta

Liikuntapalvelut

  • Palvelu
  • Polvijärvi
  • Julkinen palvelu

Polvijärvellä on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti liikuntaa läpi vuoden.

Sisäliikuntatiloja tarjoavat vapaa-aikatalo, koulukeskuksen A-sali sekä Sotkuman koulun liikuntasali. Vapaa-aikatalolta löytyy myös kuntosali, jonka käyttö on kuntalaisille vapaata ja maksutonta. Vapaa-aikatalolle, A-saliin ja Sotkuman liikuntasaliin on mahdollista hakea salivuoroja. Salivuorot ovat maksuttomia.

Polvijärveltä löytyy urheilukenttä, joka tarjoaa mahdollisuuden yleisurheiluun sekä pesäpallon ja jalkapallon pelaamiseen. Sotkuman koulun yhteydessä on nurmikenttä, joka mahdollista jalkapallon pelaamisen.

Talviurheilua voi harrastaa hiihtoladuilla ja jäillä. Polvijärven kunta tarjoaa hiihdon ystäville hiihtolatureittejä Polvijärven kirkonkylän sekä Sotkuman kylän alueella. Jääurheilua voi harrastaa Polvijärven kirkonkylällä sijaitsevassa jäähallissa sekä Sotkuman koulun yhteydessä olevassa ulkokaukalossa. Jäähallin vuoroista vastaa jäähallin vuorovastaava.

Polvijärven kirkonkylän uimala sijaitsee Kirkkojoessa urheilukentän läheisyydessä. Alueella pukukopit ja beach volley -kenttä. Sivukylillä uimarantoja ovat Sotkumassa Saharilan ranta,

Kinahmossa Koronniemi sekä Kuorevaarassa Halkovaaran venevalkama.

Polvijärven koulukeskuksen yhteydessä on loppuvuodesta 2016 valmistunut lähiliikunta-alue.

Sotkumasta löytyy myös frisbeegolfrata sekä luontopolkuja ulkoiluun.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPolvijärven kunta
Palvelusta vastaaPolvijärven kunta
Alue Polvijärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Polvijärven kunta
Päivitetty: 1.11.2019