suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tampereen kaupunki

Liikuntapalvelujen asiakaspalvelu

  • Palvelu
  • Tampere
  • Julkinen palvelu

Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden asiakaspalvelu, josta käyttäjät voivat esimerkiksi varata harjoitusvuoroja liikuntapalveluiden hallinnoimin kohteisiin tai tiedustella yleisiä liikuntapaikkoihin liittyviä asioita.

Toimi näin

Asiakaspalvelu tarjoaa palveluja asiakaspalvelupisteessä erillisinä aukioloaikoina, puhelimitse sekä sähköisesti.

Asiakaspalvelu jakaa hallinnoimiinsa tiloihin käyttövuoroja joko vakiokäyttöön tai yksittäisiin vuoroihin. Vakiokäyttöön tarkoitetut käyttövuorot sekä tapahtumiin tarkoitetut vuorot haetaan käyttövuorohakemuksella erillisinä hakuaikoina, yksittäisiä vuoroja voi hakea myös hakuajan ulkopuolella. Vapaita vuoroja voi selata Timmi-tilanvarausohjelmasta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kuka voi hakea ja minne?

Vuoroja voivat hakea tamperelaiset yhdistykset, yritykset, yksityishenkilöt ja muut käyttäjäyhteisöt. Vuoroja jaetaan jäähalleihin, uimahalleihin ja niiden kerhotiloihin, jääkiekko- ja luistinradoille sekä sisäliikuntapaikkoihin eli mm. liikuntahalleihin ja koulujen liikuntasaleihin.

Vakiovuoroja jaetaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan koulujen liikuntasaleihin sekä sisäliikuntapaikkoihin. Järjestöt ja yksityiset henkilöt voivat hakea vakituisia käyttövuoroja liikuntapaikoilta täyttämällä ja lähettämällä käyttövuorohakemuksen liikuntapalvelujen asiakaspalveluun.

Vuorojen julkaisemisen jälkeen vapaaksi jääneitä vuoroja voi hakea Timmi-varausjärjestelmästä tai käyttövuorohakemuksella.

Palvelun toteuttaa

Tampereen kaupunki

Palvelusta vastaa

Tampereen kaupunki
Tekstistä vastaa: Tampereen kaupunki
Päivitetty: 3.3.2023