suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Porvoon kaupunki

Liikunta ja ulkoilu

  • Palvelu
  • Porvoo
  • Julkinen palvelu

Porvoon liikuntapalvelut tarjoaa läpi vuoden erilaisia liikuntatapahtumia ja toimintoja eri-ikäisille ja -kuntoisille kaupunkilaisille.

Osallistuminen tapahtumiin on kohtuuhintaista ja palvelut laadukkaita. Järjestämme esimerkiksi ohjattuja liikuntaryhmiä, uimakouluja, urheilutapahtumia koululaisille sekä monipuolista ohjelmaa koululaisille lomien aikana. Lisäksi järjestämme retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin sekä paljon muita liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä tapahtumia ja toimintaa.

Tarjoamme liikuntaneuvontaa henkilöille jotka haluavat aloittaa liikunnan harrastamisen ja jotka ovat saaneet liikkumislähetteen terveydenhuollosta.

Löydät lisätietoa ryhmistä liikuntapalveluiden verkkosivuilta.

Toimi näin

Syksyn ja kevään liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan erikseen.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti. Paikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua niin kauan kuin ilmoittautumislinkit ovat avoinna. Vapaita paikkoja kannattaa tarkastella internetsivuilta. Mikäli joku peruu ilmoittautumisensa, näkyy se vapautuneena paikkana ja on heti varattavissa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Liikuntaryhmiin ja retkille osallistumisesta peritään yleensä maksu. Osa tapahtumista on maksuttomia. Hinnat on ilmoitettu ryhmän tai toiminnan kuvauksen yhteydessä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPorvoon kaupunki
Palvelusta vastaaPorvoon kaupunki
Alue Porvoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Porvoon kaupunki
Päivitetty: 31.5.2022