suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mikkelin kaupunki

Liikunnan kansalaistoiminnan tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Mikkeli
  • Julkinen palvelu

Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut edistää avustuksilla liikuntaa, kilpaurheilua ja niihin liittyvää kansalaistoimintaa sekä kaupunkilaisten hyvinvointia ja terveyttä. Erityisesti halutaan tukea lasten ja nuorten kasvua liikunnan avulla.

Avustuksia voidaan myöntää rekisteröidyille kansalaisjärjestöille, joiden kotipaikka on Mikkeli. Järjestön tulee toimia rekisteröitynä yhdistyksenä vähintään yh ...

Toimi näin

Ohjaaja-avustusten tietolomake täytetään sähköisenä. Ohjaaja-avustusta haet seuraavasti

  1. Avaa hakemuslomake verkkoasiointilinkistä.
  2. Tunnistaudu palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
  3. Täytä lomake ja lisää liitteeksi seurantalomakkeet ja tarvittavat todistukset
  4. Tarkista ja lähetä hakemus.
  5. Saat päätöksen hakemukseen sähköpostilla.

Mikäli joudut jättämään hakemuksen täyttämisen kesken, muista tallentaa se. Pääset jatkamaan hakemuksen täyttämistä kirjautumalla palveluun uudestaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustuksia voidaan myöntää rekisteröidyille kansalaisjärjestöille, joiden kotipaikka on Mikkeli. Järjestön tulee toimia rekisteröitynä yhdistyksenä vähintään yhden vuoden ajan ennen avustuksen hakemista. Avustusta voidaan myöntää myös kylätoimikunnille ja kaupunginosaseuroille. Avustustoiminta on aina kohdennettua ja harkinnanvaraista.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen. Kunnan tulee muun muassa tukea paikallisia liikuntaseuroja.

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat tiedustella avustuksia toimintaansa sekä esimerkiksi liikuntatapahtumien järjestämiseen siltä kunnalta, jonka alueella ne toimivat.

Palvelun toteuttaa

Mikkelin kaupunki

Palvelusta vastaa

Mikkelin kaupunki
Tekstistä vastaa: Mikkelin kaupunki
Päivitetty: 28.11.2022