suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mäntsälän kunta

Liikunnan kansalaistoiminnan tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Mäntsälä
  • Julkinen palvelu

Liikuntatoimen vuosiavustukset ovat urheiluseuroille ja järjestöille suunnatut koulutusavustus ja toimitilojen vuokra-avustus.

Toimi näin

Hakemukset tulee toimittaa viikon 13 perjantaihin, klo 12.00 mennessä kunnantalolle palvelupiste Vinkkiin, osoite Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä.

Hakuilmoitus julkaistaan kunnan virallisella ilmoitustaululla ja kunnan kotisivuilla www.mantsala.fi kuukautta ennen hakuajan päättymistä. Avustukset haetaan liikuntatoimen avustuslomakkeella edellisen toimintavuoden todellisten kulujen mukaan. Lomakkeita saa vapaa-aikapalveluista, kirjastolta, kunnantalon palvelupiste Vinkistä ja Mäntsälän kunnan kotisivuilta. Avustus myönnetään vain hakemuksen liitteenä olevia kuitteja vastaan.

Avustushakemuksesta tulee selvitä seuraavat tiedot:

- Yhdistyksen nimi, postiosoite

- Pankkitilin tai postisiirron numero

- Anotun avustuksen määrä (kuitit)

- Yhdistyksen toimihenkilö(t), hallituksen tai johtokunnan jäsenet

- Yhdistyksen jäsenyys muihin järjestöihin

- Jäsenmäärä

- Muut haetut avustukset

- Talousarvio ja toimintasuunnitelma

- Toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto edelliseltä vuodelta

- voimassa oleva yhdistysrekisteriote

Selvitys avustuksen käytöstä

Mikäli avustusta ei haeta seuraavana vuonna, tulee avustuksen saajan toimittaa erillinen käyttöselvitys avustuksen käytöstä seuraavan vuoden huhtikuun loppuun mennessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Koulutusavustusta voivat hakea mäntsäläläiset urheilu- ja liikuntaseurat, jotka järjestävät liikuntatoimintaa mäntsäläläisille. Koulutusavustus on tarkoitettu liikunta- ja urheiluseurojen ohjaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden kouluttautumisen tukemiseen. Pääpaino on ohjaajien ja valmentajien kouluttautumisessa. Koulutusavustuksen hyväksyttäviä kuluja ovat koulutuksesta aiheutuneet koulutus- ja kurssimaksut. Koulutusavustusta myönnetään enintään 5000 €/seura liikuntatoimen hyväksymiä kuitteja vastaan.

Toimitilojen vuokra-avustusta voivat hakea mäntsäläläiset urheilu- ja liikuntaseurat, jotka järjestävät liikuntatoimintaa alle 18-vuotiaille mäntsäläläisille. Vuokra-avustus jaetaan koulutusavustuksesta jäljelle jäävästä osasta. Avustusta voi hakea liikuntakäyttöön vuokratuista tiloista ja paikoista aiheutuneisiin kuluihin (kenttävuorot, salivuorot, jäähallivuorot jne.).

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelusta vastaaMäntsälän kunta
Palvelun toteuttaaMäntsälän kunta
Alue Mäntsälä
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Mäntsälän kunta
Päivitetty: 27.8.2019