suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Juuan kunta

Liikunnan kansalaistoiminnan tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Juuka
  • Julkinen palvelu

Juuan liikuntatoimessa jaetaan vuosittain vuosiavustuksia ja kohdeavustuksia. Vuosiavustukset on haettavissa keväisin (yleensä maaliskuu) ja kohdeavustuksia voi hakea syksyisin. Lisätietoja saat sivistyspalveluista tai liikunta- ja vapaa-ajanohjaajalta.

Toimi näin

Juuan kunnan jakamat vapaa-aikatoimen avustukset ovat haettavana kevättalvella vuosittain erikseen määrättynä ajankohtana.

Avustuksen myöntää Juuan sivistyslautakunta.

Voit hakea avustusta liikunta-kulttuuritalolta, kirjastosta ja kunnantalon neuvonnasta saatavalla lomakkeella. Lomakkeen voi tulostaa myös netistä sivulta

http://www.juuka.fi/fi/palvelut/sivistyspalvelut/vapaa-aika/avustukset.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustusten hakijoina voivat olla rekisteröidyt yhdistykset. Avustus voidaan myöntää Juuassa toteutettavien, juukalaisille suunnattujen projektien ja toimintojen toteutukseen.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen. Kunnan tulee muun muassa tukea paikallisia liikuntaseuroja.

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat tiedustella avustuksia toimintaansa sekä esimerkiksi liikuntatapahtumien järjestämiseen siltä kunnalta, jonka alueella ne toimivat.

Palvelun toteuttaa

Juuan kunta

Palvelusta vastaa

Juuan kunta
Tekstistä vastaa: Juuan kunta
Päivitetty: 11.2.2022