suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nurmijärven kunta

Lasten liikunta

  • Palvelu
  • Nurmijärvi
  • Julkinen palvelu

Liikuntasirkustoiminnan tavoitteena on kehittää lapsen kehonhallintaa, motorisia perustaitoja sekä sosiaalisia taitoja liikuntatilanteissa. Näitä taitoja harjoitetaan hyödyntämällä omaa kehoa välineenä, temppu- ja tasapainoratoja, liikuntaleikkejä sekä erilaisia liikuntavälineitä.

Telinejumpassa harjoitellaan telinevoimistelun perustaitoja. Jumppa kehittää lapsen perusliikuntataitojen lisäksi tasapainoa, kehon hallintaa sekä voimaa ja liikkuvuutta.

Sporttikerhossa tutustutaan eri lajeihin ja perusliikuntaa uusia taitoja opetellen.

Liikuntamaa on maksutonta perheliikuntapalvelua, johon ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Liikuntamaa on valvottu salivuoro, jossa on temppurata ja erilaisia liikuntavälineitä perheiden käytössä. Keskeisenä ajatuksen on vanhempien ja lasten yhteinen liikkuminen. Liikuntamaa antaa hyvät mahdollisuudet perusliikuntataitojen oppimiselle. Sääntönä on, että lapsen tulee olla liikuntamaassa oman aikuisen kanssa.

Toimi näin

Lisätietoa liikuntaryhmien sisällöstä ja aikatauluista: https://www.nurmijarvi.fi/vapaa-aika_ja_kulttuuri/liikunta_ja_ulkoilu/lasten_ja_nuorten_liikunta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNurmijärven kunta
Palvelusta vastaaNurmijärven kunta
Alue Nurmijärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Nurmijärven kunta
Päivitetty: 28.1.2019