suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Säkylän kunta

Länsi-Säkylän toimintakeskuksen sosiaalihuollon päivätoiminta

  • Palvelu
  • Säkylä
  • Julkinen palvelu

Järjestämme laadukasta, yksilöllistä ja toimintakykyä ylläpitävää sekä toimintakykyä ja sosiaalisia taitoja edistävää työ- ja päivätoimintaa. Se on tarkoitettu Säkylän kunnan kehitysvammaisille, vammaisille tai muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Työ- ja päivätoimintaa tarjoamme ostopalveluna myös muille kunnille.

Tärkeinä arvoina ovat asiakaslähtöisyys, tasapuolisuus, oikeudenmukai ...

Toimi näin

Kenelle ja millä ehdoin

Työtoiminta on toimintakyvyn ylläpitämistä ja sitä edistävää toimintaa. Järjestämme sitä henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut niin, ettei heillä ole edellytyksiä osallistua tavanomaiseen työhön.

Tausta ja lainsäädäntö

Vammaisille henkilöille, ikääntyneille ja muille sosiaalihuollon palveluiden käyttäjille järjestetään päivätoimintaa, joka tukee itsenäistä selviytymistä, edistää ihmissuhteita ja tarjoaa mielekästä tekemistä. Päivätoiminnassa voidaan esimerkiksi pelata pelejä, kuunnella musiikkia, tanssia tai harrastaa muuta liikuntaa, ulkoilla ja keskustella ohjatusti tai vapaamuotoisesti.

Jos vaikeavammaisella henkilöllä ei ole edellytyksiä osallistua työtoimintaan, hän on oikeutettu osallistumaan päivätoimintaan viitenä päivänä viikossa. Päivätoiminnassa olevalla työikäisellä on mahdollisuus kokeilla myös työtoimintaan osallistumista.

Palvelun toteuttaa

Säkylän kunta

Palvelusta vastaa

Säkylän kunta
Tekstistä vastaa: Säkylän kunta
Päivitetty: 25.5.2022