suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lahden kaupunki

Lahen lapset liikkuu -toiminta

  • Palvelu
  • Lahti
  • Julkinen palvelu

Haluaisiko lapsesi aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta ette oikein tiedä mikä olisi kivaa? Lahen lapset liikkuu -toiminnan kautta lapsi pääsee kokeilemaan eri lajeja, joista voi löytää oman juttunsa ja saada kaupan päälle kivoja kavereita.

Lahen lapset liikkuu -lukkarista voi selailla harrastustarjontaa lajin sekä päivämäärän mukaan. Kun kiinnostava laji löytyy, ilmoittautukaa mukaan harjoituksiin. Lajeihin on mahdollisuus käydä tutustumassa maksutta kolme kertaa. Muistakaa kuitenkin joka viikko tehdä ilmoittautuminen etukäteen haluamallenne tunnille, näin varmistatte paikan haluamaanne lajiin ja harjoitusajankohtaan.

Kampanjassa on mukana useita lahtelaisia liikuntaseuroja, jotka tarjoavat monipuolisia liikuntakokeiluja niin päiväkoti-ikäisille kuin ala- ja yläkoululaisillekin.

Lahen lapset liikkuu -lukkarikampanjaan on kutsuttu mukaan kaikki Lahden alueen seurat. Jokainen seura on itse päättänyt mukaan lähdöstä tai pois jäännistä oman toimintansa näkökulmasta. Näin ollen harrastustarjonta muotoutuu mukana olevien seurojen, niiden lajikirjon ja tarjoamien tutustumiskertojen mukaiseksi.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLahden kaupunki
Palvelusta vastaaLahden kaupunki
Alue Lahti
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Lahden kaupunki
Päivitetty: 18.11.2019