suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Lääkärin tai hoitajan vastaanotto

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Lääkärin ja hoitajan vastaanottopalveluja on saatavilla Nummelan ja Karkkilan terveysasemilla arkisin.

Toimi näin

Jos tarvitsette hoitoa saman vuorokauden aikana, ottakaa yhteys kiireelliseen ajanvarausnumeroon, jossa sairaanhoitaja tekee arvion hoidon tarpeesta ja ohjaa teidät tarkoituksenmukaiseen hoitoon.

Kiireettömissä asioissa on otettu käyttöön takaisinsoittojärjestelmä. Jättämällä nimenne ja puhelinnumeronne automaattiin Teihin otetaan yhteyttä viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Tausta ja lainsäädäntö

Hoitajan vastaanotolla saa esimerkiksi terveysneuvontaa, haavanhoitoa, ompeleiden poistoja ja rokotuksia. Tarvittaessa hoitaja ohjaa potilaan lääkärin vastaanotolle.

Kiireetön hoito on annettava määräajassa. Potilaan on virka-aikana saatava yhteys terveyskeskukseen välittömästi joko puhelimitse tai tulemalla itse paikalle. Soittopyyntöihin vastataan viipymättä, usein käytännössä saman päivän kuluessa.

Hoidon tarve saatetaan alustavasti arvioida jo puhelimessa, mutta viimeistään arvio tehdään kolmen arkipäivän kuluessa potilaan yhteydenotosta. Tarpeellinen hoito on järjestettävä kohtuullisessa ajassa, mikä tarkoittaa enintään kolmea kuukautta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPerusturvakuntayhtymä Karviainen
Palvelusta vastaaPerusturvakuntayhtymä Karviainen
Alue Karkkila, Vihti
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Perusturvakuntayhtymä Karviainen
Päivitetty: 3.3.2020