suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kempeleen kunta

Lääkärin tai hoitajan vastaanotto

  • Palvelu
  • Kempele
  • Julkinen palvelu

Kempeleen terveyskeskuksen vastaanotto toimii alueellisella väestövastuulla. Kuntalaisille on nimetty oma väestövastuualue ja väestövastuulääkäri. Lisäksi ulkokuntalaisille jotka ovat valinneet Kempeleen terveyskeskuksen, nimetään oma henkilökohtainen väestövastuualue.

Sairaanhoitajien vastaanotot terveyskeskuksessa ajanvarauksella kiireettömästä ajanvarausnumerosta, esim. ompeleiden poistot, rokotukset, verenpaine- ja verensokerimittaukset.

Toimi näin

Varaa aika lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolle Kempeleen terveyskeskuksen kiireettömästä ajanvarausnumerosta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Tausta ja lainsäädäntö

Hoitajan vastaanotolla saa esimerkiksi terveysneuvontaa, haavanhoitoa, ompeleiden poistoja ja rokotuksia. Tarvittaessa hoitaja ohjaa potilaan lääkärin vastaanotolle.

Kiireetön hoito on annettava määräajassa. Potilaan on virka-aikana saatava yhteys terveyskeskukseen välittömästi joko puhelimitse tai tulemalla itse paikalle. Soittopyyntöihin vastataan viipymättä, usein käytännössä saman päivän kuluessa.

Hoidon tarve saatetaan alustavasti arvioida jo puhelimessa, mutta viimeistään arvio tehdään kolmen arkipäivän kuluessa potilaan yhteydenotosta. Tarpeellinen hoito on järjestettävä kohtuullisessa ajassa, mikä tarkoittaa enintään kolmea kuukautta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKempeleen kunta
Palvelusta vastaaKempeleen kunta
Alue Kempele
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kempeleen kunta
Päivitetty: 14.4.2020