suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Lääkärin ja hoitajan vastaanotot

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Ota yhteyttä, kun sairastut, tarvitset terveys- tai ajokorttitodistusta, neuvoja tai kontrolliaikaa terveyteesi tai sairauteesi liittyen. Sinua auttavat lääkärit, vastaanoton hoitajat, päivystävä sairaanhoitaja, astmahoitaja, diabeteshoitaja, haavahoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, depressiohoitaja ja psykologi.

Yhteyttä ottaessasi hoitaja arvioi asiasi ja oireittesi perusteella asian kiireellisyyden, antaa neuvoja ja ohjeita tai varaa sinulle ajan.

Toimi näin

Äkillisiä sairaustapauksia varten vastaanotto on avoinna ja toimii ajanvarauksella kaikkina viikonpäivinä klo 8:00-22:00 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän Kauhajoen toimipisteessä.

Muissa asioissa, soita kotikuntasi terveyskeskukseen. Puhelinajanvarauksessa sinulla on mahdollisuus valita takaisinsoitto, mikä tarkoittaa sitä, että vastaanoton hoitaja soittaa sinulle sovittuna aikana. Voit jäädä myös odottamaan vuoroasi puhelinlinjalle. Voit asioida kotikuntasi terveyskeskuksessa myös henkilökohtaisesti käymällä arkipäivisin. Meillä toimii myös sähköinen yhteydenotto.

Yöaikana klo 22:00-8:00 ota äkillisissä sairaustapauksissa yhteyttä Seinäjoen keskussairaalan ensiapuun.

Hätätapauksissa 112.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSuupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä
Palvelusta vastaaSuupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä
Alue Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä
Päivitetty: 3.3.2020