suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Siilinjärven kunta

Lääkärien ja hoitajien vastaanotto

  • Palvelu
  • Siilinjärvi
  • Julkinen palvelu

Siilinjärvellä toimii yleislääkärien ja hoitajien vastaanottopalvelut. Vastaanottopalveluja tarjotaan arkisin sekä Vuorelan, että Siilinjärven terveyskeskuksella.

Lääkärien ja hoitajien vastaanotot toimivat ajanvarauksella.

Siilinjärven terveyskeskuksessa toimii lisäksi röntgenpalvelut, laboratorio ja akuuttivastaanotto, jossa hoidetaan kiireellisiä (esim. ambulanssilla) tulevia potilaita.

Toimi näin

Ajanvaraukset ja muut yhteydenotot tapahtuvat puhelinpalvelujärjestelmän kautta. Vastaanotolla on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Jättämällä nimenne, puhelinnumeronne ja asianne automaattiin, teihin otetaan yhteyttä saman päivän aikana.

Puhelinajat arkisin klo 8:00-10:00.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Tausta ja lainsäädäntö

Hoitajan vastaanotolla saa esimerkiksi terveysneuvontaa, haavanhoitoa, ompeleiden poistoja ja rokotuksia. Tarvittaessa hoitaja ohjaa potilaan lääkärin vastaanotolle.

Kiireetön hoito on annettava määräajassa. Potilaan on virka-aikana saatava yhteys terveyskeskukseen välittömästi joko puhelimitse tai tulemalla itse paikalle. Soittopyyntöihin vastataan viipymättä, usein käytännössä saman päivän kuluessa.

Hoidon tarve saatetaan alustavasti arvioida jo puhelimessa, mutta viimeistään arvio tehdään kolmen arkipäivän kuluessa potilaan yhteydenotosta. Tarpeellinen hoito on järjestettävä kohtuullisessa ajassa, mikä tarkoittaa enintään kolmea kuukautta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSiilinjärven kunta
Palvelusta vastaaSiilinjärven kunta
Alue Siilinjärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Siilinjärven kunta
Päivitetty: 10.11.2021