suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kirkkonummen kunta

Lääkärien ja hoitajien vastaanotot

  • Palvelu
  • Kirkkonummi
  • Julkinen palvelu

Terveysasemat sijaitsevat Kirkkonummen keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa. Vastaanottoja on tarjolla arkisin pääasiassa päiväaikaan. Lisäksi aikoja on tarjolla lääkärin ja hoitajan vastaanotolle yksittäisinä iltoina klo 18 asti. Ilta-ajat on tarkoitettu ensisijaisesti työikäisille ja heidän lapsilleen sekä muille, joiden on haasteellista päästä päiväaikaan vastaanotolle.

Vastaanottopalvelut toimivat ajanvarauksella. Soita oman terveysasemasi ajanvarausnumeroon, jolloin hoitaja tekee sinulle hoidon tarpeen arvion ja ohjaa sinut oikeaan palveluun. Sairaanhoitajalle ja diabeteshoitajalle voit varata ajan myös sähköisesti.

Kirkkonummen keskustan terveysasemalla on torstaisin klo 8-9.00  rokotusvastaanotto ilman ajanvarausta (ei influenssarokotuksia).  

Diabetestarviketilaukset

Peruutathan tarpeettoman ajanvarauksen ajoissa, jotta toinen kuntalainen saa mahdollisuuden tulla vastaanotolle. Ajanvarauksen lääkärille tai hoitajalle voit peruuttaa jättämällä puheviestin tai tekstiviestin 050 413 7413. Ilmoitathan varatun ajan täsmällisesti, oman nimesi sekä kenelle aika oli varattu. Näin peruutusaika saadaan toisen kuntalaisen käyttöön, kiitos!

Kuulovammaiset kirkkonummelaiset voivat varata tai perua vastaanottoajan tekstiviestillä.  Kirjoita tekstiviestiin koko nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen tarpeen syy. Lähetä viesti numeroon 050 413 7413. Ajan varauksen yhteydessä hoitaja voi lähettää tekstiviestillä vointia koskevia tarkentavia kysymyksiä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKirkkonummen kunta
Palvelusta vastaaKirkkonummen kunta
Alue Kirkkonummi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Kirkkonummen kunta
Päivitetty: 10.7.2020