suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Juuan kunta

Kylien toiminta-avustus

  • Palvelu
  • Juuka
  • Julkinen palvelu

Juuan kunnanhallituksen päätöksen §45 /20.2.2017 mukaan Vuonna 2017 Juuan kunta maksaa kyläyhdistyksille ja toimikunnille avustusta enintään 400 euroa / kyläyhdistys tai -toimikunta.

Kylien toiminta-avustus on tarkoitettu kylän toimintojen kehittämiseen ja tapahtumien järjestämiseen ym. mahdollisimman laajasti kyläläisiä koskettavaan toimintaan, josta on sovittu kylän vuosittaisessa toimintasuunni ...

Toimi näin

Avustushakemus on toimitettava Juuan kuntaan viimeistään 20.12.2017. Yllämainittujen avustushakemusten käsittelystä ja niihin liittyvästä neuvonnasta vastaa maaseutuasiamies.

Kenelle ja millä ehdoin

Toiminta-avustusta haetaan kunnantalolta saatavalla lomakkeella, jonka liitteeksi tulee kylän toimintasuunnitelma sekä selvitys toteutuneesta toiminnasta. Avustusta maksetaan avustusvuodelle kohdistuneita, todennettuja kustannuksia vastaan. Avustuskelpoisia ovat myös kylien yhteistoiminnan kustannukset. Kylätoiminta-avustukseen ei voida hyväksyä hallitusten jäsenten palkkioita ja kulukorvauksia eikä henkilöön kohdistuvia erilaisia muistamisia.

Palvelun toteuttaa

Juuan kunta

Palvelusta vastaa

Juuan kunta
Tekstistä vastaa: Juuan kunta
Päivitetty: 22.2.2022