suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä

Kuntoutuskoordinaattori

  • Palvelu
  • 5 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kuntoutuskoordinaattori huolehtii hoidontarpeesi kokonaiskuvasta ja koordinoi erilaisia hoito- ja kuntoutuspanostuksia. Kuntoutuskoordinaattori toimii sinun ja eri tahojen välisenä yhteyshenkilönä. Koordinaattori seuraa kuntoutusprosessiasi, opastaa sinua itsehoitoon ja ohjaa tarvittaessa sinut välttämättömiin tukitoimintoihin. Tarkoituksena on parantaa toiminta- ja työkykyäsi, itsetuntemustasi ja elämänhallintaa. Saat yhteyden kuntoutuskoordinaattoriin, kun sinulla on erilaisia psykososiaalisia ongelmia ja tarvitset tukea kuntoutuksessa.

Toimi näin

Kuntoutuskoordinaattorin yhteystiedot löydät palvelukanavan kotisivulta. Voit saada yhteystiedot myös puhelimitse psykososiaalisen yksikön vaihteesta tai yhteistyökumppaneilta. Kuntoutuskoordinaattorin vastaanotolle ei tarvitse lähetettä. Voit itse ottaa yhteyttä kuntoutuskoordinaattoriin, jos haluat lisätietoa eri palveluista. Omainen tai hoitohenkilökunta voi myös ottaa yhteyttä kuntoutuskoordinaattoriin.

Kenelle ja millä ehdoin

Kuntoutuskoordinaattorin toiminta on tarkoitettu sinulle, joka olet täyttänyt 18 vuotta ja olet K5:n psykososiaalisen yksikön asiakas. Kuntoutuskoordinaattori toimii koko kuntayhtymän alueella ja käytännön työtä tehdään kaikissa jäsenkunnissa (Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Maalahti ja Närpiö).

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä
Palvelusta vastaaRannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä
Alue Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Maalahti, Närpiö
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä
Päivitetty: 29.6.2021