suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Isonkyrön kunta

Kuntoutuksen asiakastyöryhmä

  • Palvelu
  • Isokyrö
  • Julkinen palvelu
Alue: Isokyrö
Palvelun kieli: suomi

Ryhmässä viranomaiset ja kuntoutuspalvelujen järjestäjät etsivät yhdessä sinun kanssasi ratkaisuja esimerkiksi kuntoutustarpeeseen, kuntoutuspalveluiden järjestämiseen, työllistymisen edistämiseen sekä kuntoutusajan toimeentulon järjestämiseen liittyvissä asioissa.

Sinulla tai asioitasi hoitavalla työntekijällä on oikeus saada asiasi käsiteltäväksi asiakasyhteistyöryhmään, jos kuntoutus- ja työllistymisasioihisi ei mielestäsi ole löytynyt ratkaisua ja kuntoutustarpeita sekä vaihtoehtoja pitäisi arvioida yhdessä eri viranomaisten ja kuntoutuspalvelujen järjestäjien kanssa tai kuntoutus- tai eläkehakemukseesi tulee kielteinen päätös ja kuntoutusmahdollisuutesi vaativat lisäselvitystä.

Kuntoutuksen asiakasyhteistyöryhmään kuuluvat:

sosiaalityöntekijä

sosiaaliohjaaja

lääkäri

psykiatrinen sairaanhoitaja

työ- ja elinkeinotoimiston työntekijä

perusturvajohtaja

Mukaan voidaan kutsua myös muita asian käsittelyssä tarvittavia viranomaisia. Voit myös halutessasi ottaa tukihenkilön mukaan palaveriin.


Toimi näin

Voit pyytää asioitasi hoitavaan työntekijää ottamaan yhteyttä asiakasyhteistyöryhmään. Hän voi tehdä aloitteen asiasi käsittelystä työryhmässä, jos olet antanut siihen kirjallisen suostumuksen. Voit myös itse ottaa yhteyttä asiakasyhteistyöryhmän yhteyshenkilöön puh. 050 368 1824.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
Isonkyrön kunta