suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä

Kuntouttava hoito ja kotisairaala

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Alavuden pääterveysaseman akuuttiosasto sekä kuntoutusosasto Ähtärin pääterveysasemalla tarjoavat kuntalaisille lyhytaikaista akuuttia sairaalahoitoa ja kuntoutusta. Tavoitteena on potilaan tarpeista lähtevä yksilöllinen hoito. Hoito perustuu kuntouttavaan työotteeseen, jonka perustana on olemassa olevan toimintakyvyn edistäminen ja mahdollisimman monipuolinen käyttäminen. Kuntouttavalla työotteella huolehditaan potilaan aktiivisuudesta motivoimalla ja kannustamalla omatoimisuuteen.

Kuusiolinna Terveys Oy:n kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista asiakaslähtöistä, yksilöllistä ja korkeatasoista hoitoa potilaan omassa kodissa ja hoitopaikassa. Kotisairaalan välineistö on terveyskeskussairaalatasoinen. Kotisairaalaan tullaan lääkärin lähetteellä, ja lääkäri päättää soveltuuko potilas kotisairaalan hoidettavaksi.

Kuntoutuskeskus Otsonlinnassa Ähtärissä tarjotaan kuntoutusta ja hoitoa veteraaniväestölle sekä lääkinnällistä kuntoutusta ja hoitoa eri tilanteisiin.

Toimi näin

Palvelut ovat saatavilla lääkärin lähetteellä.

Kenelle ja millä ehdoin

Vuodeosastolle tullaan lääkärin lähetteellä tai siirtona toisesta sairaalasta. Päätöksen vuodeosastolle otosta ja kotiutuksesta tekee osastonlääkäri.

Palvelu on maksullinen.

Asiakasmaksut löytyvät kuussote.fi/asiakasmaksut verkkosivuilta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKuusiolinna Terveys Oy
Palvelusta vastaaKuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä
Alue Alavus, Kuortane, Soini, Ähtäri
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä
Päivitetty: 20.4.2021