suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kankaanpään kaupunki

Kuntoilu ja voimailu

  • Palvelu
  • Kankaanpää
  • Julkinen palvelu

Kuntosali toimii monitoimitalo Honkalan tiloissa. Kuntosalikorttina toimii poletti, jonka voi lunastaa kunnanviraston palvelupisteestä. Poletti on henkilökohtainen. Kuntosaliin kulunvalvonta rekisteröi sisälle menijän. Pääsääntöisesti tiloissa ei ole ohjausta tai valvontaa.

Kuntosalin aukioloajat ja maksutiedot löytyvät kunnan verkkosivulta.

Toimi näin

Kun haluat saada tietoa kuntosalista ja sen käyttövuoroista, voit ottaa yhteyttä kunnanviraston palvelupisteeseen. Voit myös ottaa yhteyttä asuntosihteeriin joko puhelimitse tai käymällä kunnanvirastolla.

Kuntosalipoletin voit lunastaa kunnanviraston palvelupisteestä. Poletti sisältää pantin, polettimaksun sekä kausikortin, johon varataan aikaa enintään kuntosalimaksun voimassaoloajaksi. Kun uusit kausikorttia, polettia ei tarvitse lunastaa uudelleen. Kun maksat kuntosalikortin, samaan polettiin ladataan lisää kuntosaliaikaa. Jos palautat poletin takaisin kunnanviraston palvelupisteeseen kuntosalivuoron päätyttyä, saat maksamasi pantin osuuden takaisin.

Jos poletti katoaa, ilmoita siitä heti kunnanviraston palvelupisteeseen tai suoraan asuntosihteerille, jotta kulkulupa voidaan mitätöidä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu kuntalaisille.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Kankaanpään kaupunki

Palvelusta vastaa

Kankaanpään kaupunki
Tekstistä vastaa: Kankaanpään kaupunki
Päivitetty: 4.3.2022