suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Siuntion kunta

Kunnan vuokra-asunnot

  • Palvelu
  • Siuntio
  • Julkinen palvelu

Kunnalla on käytettävissään 123 aravavuokra-asuntoa. Asunnot omistaa Kunta-asunnot Oy. Kaikki asunnot sijaitsevat kuntakeskuksessa.

Kiinteistö Oy Sjundby Hagenin kerrostaloissa on 51 asuntoa, näistä 11 on eläkeläisasuntoja. Eläkeläisasuntoihin sovelletaan rajattua hakumenettelyä. Asuntotyypit ovat 1h+k – 3h+k. Kaikki asunnot on peruskorjattu 1994.

Kiinteistö Oy Tiilimäen kaksikerroksisissa rivi ...

Toimi näin

Asuntoja haettaessa suosittelemme täyttämään hakulomakkeen osoitteessa www.kas.fi. Asuntoa voi hakea myös kirjallisesti lomakkeella, mikäli hakijalla ei ole nettiyhteyttä käytössään.

Lomakkeen voi tilata Siuntion kunnan vaihteesta puh. (09) 260 611 tai tulostaa se itse osiosta lomakkeet.

Täytetty lomake sekä palkka- ja verotustodistukset lähetetään osoitteella:

KAS vuokra-asunnot Oy

asukasvalinta

Toinen linja 14

00530 Helsinki

Lisätietoja

KAS asunnot

asukasvalinta

Puh. (09) 3154 9633 klo 12 - 15

www.kas.fi

Kenelle ja millä ehdoin

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Tausta ja lainsäädäntö

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Palvelusta vastaa

Siuntion kunta
Tekstistä vastaa: Siuntion kunta
Päivitetty: 9.3.2020