suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Utajärven kunta

Kunnan viralliset ilmoitukset ja kuulutukset

  • Palvelu
  • Utajärvi
  • Julkinen palvelu

Kunnan virallisella ilmoitustaululla ja Utajärven kunnan kotisivuilla julkaistaan ne ilmoitukset, jotka lainsäädäntö edellyttää julkaistavaksi.

Julkiseksi asetettavat kuulutukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne Utajärven kunnan kotisivuilla www.utajarvi.fi, Kuulutukset -palvelussa, jollei salassa pitoa koskevista säännöksistä muuta johdu.

Julkiseksi asetettavat viranhaltijapäätökset julkaistaan Utajärven kunnan kotisivuilla www.utajarvi.fi, Viranhaltijapäätökset -palvelussa.

Esityslistat ja pöytäkirjat on luettavissa Utajärven kunnan kotisivuilla www.utajarvi.fi, Esityslistat ja pöytäkirjat -palvelussa.

Kunnan virallinen ilmoitustaulu sijaitsee Asiointipisteessä, Vanhatie 46, 91600 Utajärvi.

Toimi näin

Voit lukea ilmoitukset, kuulutukset ja viranhaltijapäätökset verkkopalveluista. Tai vieraile Asiointipisteessä, jossa sijaitsee virallinen ilmoitustaulu.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan on käytettävä viestinnässään ensisijaisesti sähköisiä kanavia, mutta toistaiseksi sen on edelleen myös ylläpidettävä ilmoitustaulua virastotalossa tai muussa kunnanhallituksen määräämässä sopivassa paikassa, johon on virka-aikana vapaa pääsy. Kunnanhallitus vastaa siitä, että nähtävillä ovat kaikki ne asiakirjat, jotka laki määrää kiinnitettäviksi ilmoitustauluun. 

Kunnat julkaisevat esityslistat, pöytäkirjat ja monet ilmoitukset sähköisesti omilla verkkosivuillaan sikäli kuin asiakirjoissa ei ole salassa pidettävää tietoa. Ilmoitusten on oltava verkossa 14 vuorokautta. Tämän jälkeen vähintään ilmoituksen sisältämät henkilötiedot on poistettava verkosta.

Perustiedot

Palvelusta vastaaUtajärven kunta
Palvelun toteuttaaUtajärven kunta
Alue Utajärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Utajärven kunta
Päivitetty: 1.5.2019