suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Konneveden kunta

Kunnan myöntämä palkkatuki

  • Palvelu
  • Konnevesi
  • Julkinen palvelu

Palkkatuki on Konneveden kunnan kannustin työantajille. Tuki myönnetään konnevetisen työttömän palkkaamiseen työsuhteeseen tai oppisopimuskoulutukseen. Tukea voivat hakea työssäkäyntialueen yritykset, yhteisöt, järjestöt ja yksityiset henkilöt.

Palkkatuen saaminen edellyttää, että työstä maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, ja että työaika on vähintään 85 prosenttia. Palkattavan henkilön on oltava työttömänä työnhakijana TE-palveluissa. Sama henkilö voidaan palkata uudelleen kuntalisään oikeuttavaan työsuhteeseen yhden vuoden työttömyyden jälkeen. Kuntalisän suuruus määräytyy sen perusteella, onko työntekijällä oikeus palkkatukeen.

Palkkatuen suuruus on 300 €/kk, mikäli palkattavalla henkilöllä ei ole oikeutta palkkatukeen. Tukea voidaan maksaa, kun työsuhteen kesto on vähintään 6 kuukautta.

Palkkatuen suuruus on 400 €/kk, mikäli palkattavalla henkilöllä on oikeus palkkatukeen. Tukea voidaan maksaa, kun työsuhteen kesto on vähintään 8 kk.

Palkkatukea maksetaan 3 - 8,5kk ajan.

Oppisopimuskoulutukseen tukea voidaan myöntää enintään 3 vuotta. Tuen suuruus on 400€/kk.

Kunnan myöntämän palkkatuen lisäksi työantaja voi hakea palkkatukea työttömän henkilön palkkaamiseen Keski-Suomen TE-palveluista.

Toimi näin

Ota yhteys työllistymispalveluiden hoitajaan Osmo Mäkäräiseen palkkatuen hakua koskien. Osmoon saa yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai tulemalla paikanpäälle Osmon toimistoon kunnantalolle.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKonneveden kunta
Palvelusta vastaaKonneveden kunta
Alue Konnevesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Konneveden kunta
Päivitetty: 19.3.2020