suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Vieremän kunta

Varhaiskasvatus

  • Palvelu
  • Vieremä
  • Julkinen palvelu

Vieremän kunnassa on päiväkoti Nuppula, johon kuuluu viisi lapsiryhmää. Näistä kolme ryhmää on Härköniemessä, joista yksi on vuorohoitoryhmä. Päiväkotiryhmä Muksula sijaitsee Yrjöläntiellä ja Vekkula Salahmilla Pohjoisen maaseutukoulun yhteydessä. Tarvittaessa perustetaan väliaikaisia päiväkodin lapsiryhmiä käytössä oleviin kunnan kiinteistöihin. Perhepäivähoitotoimintaa ei ole.

Varhaiskasvatust ...

Toimi näin

Varhaiskasvatukseen hakemisesta ilmoitetaan Vieremän kunnan nettisivuilla. Varhaiskasvatukseen voi hakea sähköisesti tai paperilomakkeella.

Kenelle ja millä ehdoin

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden. Hakemus on tehtävä viimeistään neljä kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee paikan. Jos hoidon tarve johtuu huoltajan opiskelusta tai työllistymisestä eikä tarpeen ajankohta ole ollut ennakoitavissa, tulee varhaiskasvatuspaikkaa hakea välittömästi, kun tarve selviää. Haku tulee kuitenkin tehdä vähintään kahta viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan.

Varhaiskasvatuksesta peritään asiakasmaksuista annetun lain ja asetuksen sekä Vieremän kunnan sivistyslautakunnan päätösten mukainen maksu. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksu on kuukausimaksu, joka määräytyy perheen koon, bruttotulojen ja lapselle valitun palvelun laajuuden mukaan.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Vieremän kunta

Palvelusta vastaa

Vieremän kunta
Tekstistä vastaa: Vieremän kunta
Päivitetty: 24.1.2024