suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Janakkalan kunta

Kunnallinen päiväkotihoito

  • Palvelu
  • Janakkala
  • Julkinen palvelu

Alle 7-vuotiaat lapset voivat saada päiväkotihoitoa kunnan järjestämänä. Varhaiskasvatuksen tavoitteena on edistää jokaisen lapsen iän ja kehityksen mukaista konaisvaltaista kasvua, terveyttä ja hyvinvointia. Jokaiselle lapselle laaditaan varhaiskasvatussuunnitelma.

Janakkalassa on 7 kunnallista päiväkotia, joista 4 sijaitsee Turengissa ja 3 Tervakoskella. Haltian vuoropäiväkoti on avoinna ympärivuorokautisesti viikon jokaisena päivänä ennalta ilmoitetun hoitotarpeen mukaisesti. Tervakoskella Pikkuniitun päiväkoti on avoinna arkisin klo 5-23 ennalta ilmoitettujen hoitoaikojen mukaisesti. Janakkalan päiväkotien toiminta pohjautuu valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin sekä kunnan omaan varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Toimi näin

Hae varhaiskasvatuspaikkaa lapsellesi viimeistään neljä kuukautta ennen varhaiskasvatuksessa aloittamista. Varhaiskasvatukseen haetaan täyttämällä hakemus ensisijaisesti eDaisy asioinnin kautta. Voit hakea päiväkotipaikkaa myös täyttämällä päivähoito-/esiopetushakemuksen ja toimittamalla sen varhaiskasvatustoimistoon.

Kenelle ja millä ehdoin

Varhaiskasvatusta voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen.

Palvelu on maksullinen.

Päiväkotihoidosta peritään kuukausimaksu, jonka suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja tarvittavan hoidon tuntimäärä. Maksun määrittämistä varten perhe toimittaa tuloselvitykset varhaiskasvatustoimistolle tai tiedon, ettei toimita tuloselvityksiä ja hyväksyy kunnan maksuohjeiston mukaisen korkeimman maksun.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJanakkalan kunta
Palvelusta vastaaJanakkalan kunta
Alue Janakkala
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Janakkalan kunta
Päivitetty: 16.11.2021